>YARATICILIĞINIZI GELİŞTİRMENİN YOLLARI

>

FOTOĞRAF MAKİNANIZ ARKADAŞINIZDIR
O yüzden onu gittiğiniz heryere yanınızda götürün. Bu zaten hep duyduğunuz bir şey. Ama buradaki püf nokta o her zaman gittiğiniz harika manzaralı yerlere veya özel günlere götürmek değil. Oralarda fotoğraf çekmek kolay. Siz sıradan yerlere gidin. Oralarda fotoğraf çekmeye çalışın. Bu sizin çevrenizdeki güzellikleri,ışık oyunlarını, farklı açıları görme yeteneklerinizi arttıracaktır.
FOTOĞRAF BLOGLARINI ZİYARET EDİN
Değişik fotoğraf sanatçılarının portfolyolarını izlemek size değişik bakış açıları kazandıracak, nasıl bakmanız gerektiği yönünde fikirler verecektir. Fotoğraf bloglarını ziyaret edin, değişik fotoğrafları inceleyin. Bu size beyin cimnastiği yaptıracaktır.
FOTOĞRAF YÜRÜYÜŞLERİ DÜZENLEYİN
Fotoğraf yürüyüşü dediğimiz şey bir yerlerde dolanıp sağda solda gördüğümüz şeyleri fotoğraflamaktan ibarettir. Bunun için bir fotoğraf grubuna katılabilir veya bir arkadaşınızla beraber böyle bir aktivite düzenleyebilirsiniz. Değişik lokalizasyonlara değişik zamanlarda değişik ışıklarda gidin. Çevrenizi keşfedin. Gezinizden sonra beraber etkinliği gerçekleştirdiğiniz arkadaşlarınızla fotoğraflarınızı karşılaştırın aynı mekandaki farklı bakış açılarını keşfedin.
FOTOĞRAF DERNEKLERİNE KATILIN
Çevrenizdeki fotoğraf derneklerine katılmanız size eğitim, aktivite paylaşım konularında olanaklar sağlayacaktır
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Get Widget